Nieuwsbrief
Zalen
Contact
Ligging
Agenda Lillo
Sfeer
Highlights
Omgeving
Openingsuren
Info
Welkom
Kunstpunt-Vlaanderen

LANDSHUIS

LILLO

  HET GAZETJE

Infrastructuur

Mogelijkheden

Contact

Ligging

Agenda

Historisch

Highlights

Sfeerbeeld

Openingsuren

INFORMATIE

HOME

Traditionele Frans / Belgische Keuken

Wij houden ons aan de klassieke regels van de kookkunst. De finesse van de Franse keuken op maat van de Belgische Bourgondiƫrs, met aandacht voor lokale producten en bereidingen. Lekker, voldoende en hygiƫnisch zijn de drie peilers van onze keuken.

Allergenen

Wij doen er alles aan om onze keuken lekker en vooral 'gezond' te houden. U bent onderworpen aan een dieet of bent allergisch voor een product? Laat het ons gewoon weten, en wij zorgen voor aangepaste gerechten en bereidingen.

Goede afspraken maken goede vrienden

Wij bieden ontelbare mogelijkheden aan om binnen elk budget de gepaste formule voor onze opdrachtgevers samen te stellen. Een degelijke voorbereiding en zorgvuldige controle staan borg voor een correcte zakelijke afhandeling.

Catering

Alle faciliteiten

In onze drie zalen bieden wij alle faciliteiten om uw vergaderingen, seminaries en presentaties optimaal te ondersteunen. Audiovisueel materiaal, draadloos internet en alle logistiek materiaal om comfortabel van gedachten te wisselen. 

Meetings

All-in formules

Vaste prijzen per persoon voor een volledig pakket. Geen verrassingen achteraf, u krijgt een gedetailleerde offerte met duidelijke vermelding van alle faciliteiten. Voor de catering beschikt u over een waaier van mogelijkheden om uw gasten te ontvangen binnen uw budgettaire wensen en mogelijkheden.

Boeiende verhalen

Lillo en Het Landshuis staan voor 500 jaar Europese Geschiedenis waarin tal van onderwerpen aan bod komen. Dompel uw gasten of medewerkers in de juiste sfeer en maak uw verhaal boeiend en overtuigend.

Incentives

Een prachtige locatie

Het historisch karakter van het gebouw en de intieme sfeer maken Het Landshuis tot een uitzonderlijke locatie voor tentoonstellingen. Daarom is het de thuisbasis voor Kunstpunt-Vlaanderen V.Z.W., die zorgt voor de culturele invulling. 

Tentoonstellingen

Bekijk onze aantrekkelijke formule voor een drink

(klik op de foto)